Selamat Datang Ke Blog Pembodohan Minda Sudah Tamat

Latest Writings

Fatin Nur Afifah B'Cinta Dengan Pengkid


KUALA LUMPUR – Menatap gambar-gambar pelakon filem Tentang Bulan, Fatin Nur Afifah, yang terlentok manja di dada seorang ‘pengkid’ sudah tentu ramai yang tertanya-tanya tentang hubungan mereka berdua.

Baru-baru ini, kecoh di blog-blog hiburan terkenal seperti Beautifulnara.com, Rotikaya.com, Oh! Artis dan banyak lagi mengenai Fatin yang digossipkan bercinta dengan seorang gadis yang menyerupai lelaki.

Jika dilihat kepada gambar-gambar Fatin dan pasangan ‘pengkid’ itu, kita boleh membayangkan betapa rapatnya hubungan kedua mereka seolah-seolah pasangan kekasih yang sedang dilamun cinta!

Menurut pemilik blog Beatifulnara.com, Abang Nara menyifatkan gossip mengenai hubungan cinta Fatin dan ‘pengkid’ itu sebagai tidak logik memandangkan adalah mustahil untuk pelakon secomel itu tidak mempunyai peminat dari kalangan lelaki sejati.

Bersangka baik, Abang Nara turut memaparkan gambar-gambar Fatin yang boleh dianggap ‘panas’ diblognya dan sekeping gambar yang memaparkan pelakon itu bertindik lidah.

Pada pendapat anda apa kisah disebalik gambar tersebut??

What's on Your Mind?
Write A Comment