Selamat Datang Ke Blog Pembodohan Minda Sudah Tamat

Latest Writings

The Padangs - Party Till You're Dead [Lyrics Included]Kredit to bamellz008

Baca Selanjutnya The Padangs - Party Till You're Dead [Lyrics Included]

.

Khairul Fahmi Nak Bersara


KUALA LUMPUR – Penjaga pintu gawang gol skuad bola sepak Harimau Malaya, Khairul Fahmi Che Mat seolah-olah merajuk dan berputus asa apabila terfikir untuk bersara menamatkan kariernya lebih awal walaupun baru berusia 22 tahun.

Menurut selebriti sukan bola sepak tanahair yang lebih dikenali sebagai Apex itu, beliau kecewa ekoran terpaksa berdepan dengan pelbagai kontroversi yang melanda dirinya yang menyebabkan maruah diri dan keluarganya turut menjadi mangsa keadaan tersebut.

“Apabila berdepan kontroversi seperti itu, saya terfikir (untuk bersara awal). Saya sedih sebab cerita-cerita peribadi yang tidak elok disebarkan menyebabkan maruah keluarga saya terjejas.

“Saya sayangkan keluarga. Setakat ini keluarga masih memberi kepercayaan dan memberi sokongan, tapi kalau perkara sebegini berterusan susahlah,” kata Apex yang dipetik dari sebuah akhbar online tempatan, Hmetro, semalam.

Apex dilanda kontroversi panas semenjak putus tunang dengan Elia ‘jejari runcing’ dan selepas itu beberapa keping gambarnya bercuti dan berpegangan tangan dengan Dahlia Teck di Singapura tersebar di internet.

Kemudian, turut menghangatkan keadaan apabila beberapa blog hiburan terkenal menyiarkan gambar-gambar Apex, Dahlia dan beberapa orang gadis seksi leka berhibur di sebuah restoran eksklusif di Bukit Bintang, yang turut ‘dicemari’ dengan sebotol arak di atas meja.

Sekembalinya Apex dari Sukan SEA di Indonesia baru-baru ini, beliau dikejutkan pula dengan penyiaran beberapa keping gambar intimnya bersama Shida Harmi yang dikirimkan oleh pihak yang dikatakan cuba mencemar reputasinya yang sedang memuncak naik.

Beliau yang ditemui media di majlis Anugerah Bola Sepak Kebangsaan 2011 yang menyaksikannya berjaya merangkul Anugerah Penjaga Gol Terbaik melahirkan rasa terkilannya dengan tindakan segelintir pihak yang cuba memusnahkan nama baiknya.

Apex muncul wira negara apabila berjaya menangkis keluar sepakan penalti terakhir pemain skuad bola sepak Indonesia, Ferdinand Sinaga, yang menyaksikan skuad Harimau Muda berjaya memalukan pasukan dan peminat fanatik skuad Garuda itu di tempat sendiri sebanyak dua kali.

Peminat-peminat setia bola sepak tanahair sanggup menunggu Apex dan rakan-rakannya di Lapangan Terbang Tambang Murah (LCCT) sejak jam 2 pagi meskipun terpaksa menunggu hampir 6 jam apabila skuad Harimau Muda kebanggaan negara itu tiba lewat sekitar jam 8 pagi.

Oleh: ZAMZUKHAIRI NOORDIN

p/s : pandai buat pandai tanggung la bahlol.

Baca Selanjutnya Khairul Fahmi Nak Bersara

.

Tempat Berhantu Di Malaysia


1.HIGHLAND TOWER,KUALA LUMPUR
HIGHLAND TOWER,suatu masa dahulu merupakan sebuah apartment mewah yg didiami oleh pelbagai lapisan masyarakat. 1 tragedi runtuhan telah meragut puluhan nyawa. Hanya segelintir saja mayat yg di jumpai. Selebihnya masih terkubur di sana.


2.BANGLO MONA FANDEY
Banglo yg pernah didiami oleh seorang artis terkenal tanah air yg merupakan dukun. Pernah terlibat dalam 1 kes pembunuhan yg menggemparkan 1 malaya.

3.KEMAYAN CITY,JOHOR BAHRU
Shopping complex yg terbengkalai sejak sekian lama. Dipercayai tempat kediaman pelbagai makhluk2 halus.

4.LEBUHRAYA KARAK
Pernah gempar dengan cerita kehadiran Volkswagon kuning tanpa pemandu yang sering menakutkan pengguna lebuhraya ini. Lebih2 lagi apabila di kawasan terowong ini. Seringkali mengakibatkan kemalangan yg meragut nyawa.

5.VILLA NABILA,JOHOR BAHRU
Pada suatu masa dahulu, Johor Bahru di gemparkan dengan 1 kes pembunuhan di sebuah villa. Sejak dari saat itu, banyak penemuan2 mistik telah terjadi di sekitar kawasan itu.

6.AMBER APARTMENT,GENTING HIGHLAND
Sebuah apartment usang yg sering kali meninggalkan mimpi ngeri buat pengunjung di sana. Di sebalik kemeriahan dan keceriaan kota keriangan tersebut, tersimpan beberapa kisah hitam mengenai tempat ini. Beberapa pengunjung pernah melihat kelibat manusia membunuh diri dari tingkap bangunan dan hilang apabila sampai ke tanah. Banyak lagi kisah seram mengenai tempat ini.

antara tempat2 lain ialah:

7.GEORGETOWN,PENANG
8.ST MICHAEL'S INSTITUTE,IPOH
9.MALAY COLLEGE KUALA KANGSAR,PERAK
10.VICTORIA'S INSTITUTION,KUALA LUMPUR
11.LOST WORLD OF TAMBUN,PERAK
12.POLIKLINIK CHERAS,KUALA LUMPUR
13.PERKUBURAN ISLAM KAJANG,SELANGOR
14.KELLIE'S CASTLE,PERAK
15.PENJARA PUDU,KUALA LUMPURkredit : sumbaxparox
Baca Selanjutnya Tempat Berhantu Di Malaysia

.

Hukum Menjilat Kemaluan Pasangan

lek lu!!! hisap okok lu!!

Menjilat kemaluan isteri adalah perkara yang jarang dibincangkan secara terbuka kerana masyarakat kita sangat sensitif dan pemalu. Jika dibuat kajian 98 peratus pasangan suami isteri melakukan "oral sex" ini. Jika ini membahagiakan pasangan suami isteri dalam menikmati perhubungan seks. Sila baca posting ini. Apakah hukumnya menjilat kemaluan isteri anda?


Allah SWT menciptakan tubuh manusia dengan fungsi masing-masing. Justeru Islam melarang dari mendatangi isteri dari ‘duburnya’ dan juga semasa haid atau nifas, kesemua pengharaman ini mempunyai dalil dan nas yang khusus. Namun isu ‘oral seks’ tidak mempunyai dalil khusus yang melarang, ini menyebabkan berlakunya perbezaan pendapat di kalangan ulama Islam.

Ulama sepakat bahawa jika sekadar menyentuh atau menggosok kemaluan suami dan isteri tanpa ‘oral seks’, adalah dibenarkan menurut para ulama Islam kerana ia tergolong dalam bentuk aktiviti menaikkan syahwat antara suami isteri yang diharuskan.

sedap menatang pisang neh... buat cekodok pun best ni
Berkenaan isu oral seks, ulama terbahagi kepada dua kumpulan :-

Yang mengharuskan

Dr Syeikh Yusof Al-Qaradawi (rujuk www.islamonline.net) berfatwa harus untuk mencium kemaluan isteri atau suami dengan syarat tidak menghisap atau menelan apa jua ceceair yang keluar darinya. Menelan atau menghisap sebegini adalah MAKRUH disisi Islam kerana ia salah satu bentuk perlakuan zalim (meletakkan sesuatu tidak pada tempatnya) dan melampaui batas dalam hubungan seksual.

Apa yang pasti diharamkan menurut beliau adalah ‘anal sex’ atau seks melalui lubang dubur, kerana terdapat nas yang jelas mengharamkannya, adapun ‘oral seks’ tiada sebarang nas jelas dari Al-Quran dan hadis yang melarangnya.

Pandangan ‘harus’ atau boleh dilakukan ini dikongsi oleh Mufti Mesir, Syeikh Dr Ali Al-Jumaah dan juga Dr. Sabri ‘Abdul Ra’ouf (Prof Fiqh di Univ Al-Azhar) apabila mereka menegaskan, tindakan ini harus selagi mana ianya benar-benar dirasakan perlu bagi menghadirkan kepuasan kepada pasangan suami dan isteri, terutamanya jika ia dapat menghindarkan pasangan ini dari ketidakpuasan yang boleh membawa mereka ke lembah zina kelak.

Perbincangan ringkas

Namun begitu, saya kira kesemua mereka yang mengharuskan termasuk Syeikh Yusof Al-Qaradawi tidak pula menghuraikan satu isu yang mungkin boleh dipanjangkan perbahasannya, iaitu bab kenajisan air mazi dan air mani.

Justeru, saya mengira fatwa beliau mungkin boleh digunakan jika dalam keadaan tiada sebarang ceceair dikeluarkan semasa aktivti oral sex ini dilakukan. Namun keadaan ini dikira sukar berlaku kerana bagi seseorang yang normal, nafsu yang meningkat pastinya akan mengeluarkan cecair pelincir iaitu mazi.

Air mani lelaki dan wanita dianggap najis menurut mazhab Hanafi dan Maliki. Mazhab Syafie dan Hanbali pula mengganggapnya suci.

Namun semua ulama bersetuju air mazi adalah najis. Hasilnya, majoriti pandangan ulama yang menyatakan menelan dan hisap termasuk cecair mazi ini adalah haram atau makruh berat. Beberapa ulama kontemporari menegaskan perlu membasuh dengan segera jika terkena mazi tadi.

Mazi ibarat najis lain yang dianggap kotor dalam Islam, justeru haram memakan tahi, meminum air kencing dan termasuk juga air mazi ini. Bukan sekadar haram memakan najis malah ulama empat mazhab juga memfatwakan haram menjual najis (kecuali diketika wujudnya teknologi untuk menggunakannya sebagai baja), apatah lagi untuk menjilat, hisap dan menelannya. Sudah tentulah ia lebih lagi diharamkan.

Selain itu, menurut undang-undang Malaysia juga ia adalah satu perara yang tidak normal, khusus buat orang yang agak luar biasa nafsunya.

“Oral seks” juga tergolong dalam kategori perlakuan seks luar tabie, ia adalah salah menurut Seksyen 377B Kanun Keseksaan dan jika sabit kesalahan boleh dikenakan hukuman sebat dan 20 tahun penjara.

Justeru, mana-mana pasangan kekasih yang melakukan perkara ini, boleh dilaporkan dan diambil tindakan oleh undang-undang Malaysia. Dari sudut undang-uhdang Islam, ia dikira berdosa besar dan bolehlah dijadikan sebat dan 20 tahun penjara tadi sebagai peruntukan ta’zir di dalam Islam bagi mereka yang sabit bersalah.

Ulama Yang Mengharamkan

Kebanyakan ulama Saudi mengharamkan perbuatan ini, ini dapat dilihat dari fatwa-fatwa berikut:-

Mufti Saudi Arabia bahagian Selatan, Asy-Syaikh Al’Allamah Ahmad bin Yahya An-Najmi menjawab sebagai berikut,
“Adapun hisapan isteri terhadap kemaluan suaminya (oral sex), maka ini adalah haram, tidak dibolehkan. Ini Kerana ia (kemaluan suami) dapat memancarkan mani, mazi dan lain-lain. Kalau memancar, maka akan keluar darinya air mazi yang ia najis menurut kesepakatan (ulama’). Apabila (air mazi itu) masuk ke dalam mulutnya lalu ke perutnya maka boleh jadi akan menyebabkan penyakit baginya."
Melalui pandangan ini, kita dapat melihat satu point yang penting, iaitu sejauh mana tindakan ini boleh memberikan kesan buruk kepada kesihatan pasangan. Menurut pembacaan saya, ulama yang membolehkan perilaku ini juga bersetuju untuk mengganggapnya haram jika dapat dipastikan dan dibuktikan dari sudut saintifik, ia boleh membawa bakteria dan menyebabkan penyakit yang serius.

Saya teringat pakar sakit puan, Dr Ismail Thambi pernah menyatakan bahawa bakteria yang berada di mulut adalah sangat banyak berbanding di kemaluan, justeru beliau menyatakan tindakan ‘oral sex’ dibimbangi boleh membawa penyakit kemaluan disebabkan bahagian mulut pasangan yang mempunyai banyak bakteria dan kuman.

Selain itu, seorang lagi ilmuan Islam iaitu Syeikh Nasiruddin Albani berkata :-
“Ini adalah perbuatan sebahagian binatang, seperti anjing. Dan kita mempunyai dasar umum bahawa di dalam banyak hadits, Ar-Rasul melarang untuk tasyabbuh (menyerupai) haiwan-haiwan, seperti larangan beliau turun (sujud) seperti turunnya unta, dan menoleh seperti tolehan serigala dan mematuk seperti patukan burung gagak. Dan telah dimaklumi pula bahawa Nabi Shallallahu ‘alahi wa sallam telah melarang untuk tasyabbuh (menyerupai) dengan orang kafir, maka diambil juga daripada makna larangan tersebut pelarangan tasyabbuh dengan haiwan-haiwan-sebagai penguat yang telah lalu, apalagi haiwan yang telah diketahui keburukan tabiatnya. Maka sewajarnya seorang muslim – dan keadaannya seperti ini – merasa tinggi untuk menyerupai haiwan-haiwan”
Namun, pendapat peribadi saya mendapati pandangan dan dalil yang digunapakai oleh Syeikh Albani ini adalah tidak begitu kukuh, namun saya tidak berhasrat untuk membincangkannya dengan panjang lebar di ruang ini.

Tindakan men’generalize’ semua jenis persamaan (tasyyabbuh) sebagai haram secara total juga boleh didebatkan kesohihannya. Demikian juga menyamakannya dengan perilaku binatang, benarkah binatang melakukan ‘oral seks’?, jika sekadar menjilat mungkin ye, namun menghisap kemaluan si jantan? Adakah binatang yang melakukannya?. Saya tidak pasti. Bagaimana pula binatang ada juga yang mencium dan memeluk pasangannya. Adakah mencium dan memeluk juga diharamkan kerana menyerupai binatang.? Sudah tentu tidak.
Kesimpulan

Melalui perbincangan dan pendedahan ringkas di atas, jelas kepada kita perbezaan dua kumpulan ulama ini. Dari hasil penelitian terhadap pendapat mereka bolehlah saya rumuskan bahawa :-

1. Elok dijauhi aktiviti ini dan menghadkan kepada perilaku seks yang lebih sihat bersama pasangan. Ini bagi menjauhi perkara khilaf.

2. Harus bagi suami isteri untuk mencumbu kemaluan pasangan mereka dengan syarat tidak menghisap, jilat dan menelan apa jua cecair. Ia juga dituntut untuk membersihkan mulut dan kemaluan mereka sebelum melakukan aktiviti ini sebaik mungkin bagai meninimakan kemungkinan penyakit. Namun ia makruh yang cenderung kepada haram (makruh tahrimi) jika perbuatan ini sengaja untuk meniru-meniru perbuatan aksi seks melampau golongan bukan Islam dan juga binatang.

3. Haram hukumnya menelan mazi dan mani pasangan kerana Islam mengharamkan umatnya dari melakukan perkara kotor sebegini, sama juga seperti diharamkan menjual najis (kecuali baja yang akan diproses melalui dengan bahagian kimia).

4. Hukumnya menjadi harus berdasarkan keringanan khusus yang diberi oleh Islam atau disebut ‘rukhshah’ kepada pasangan yang amat perlukannya bagi mengelakkan ketidakpuasan dan membawa masalah besar rumah tangga atau lebih dahsyat lagi, zina secara rambang diluar rumah.

5. Hukum melakukannya bersama pasangan kekasih atau mana-mana pasangan sebelum nikah yang sah adalah haram, dosa besar dan boleh didakwa dengan hukuman 20 tahun penajara di Malaysia. Namun ia tidak dianggap berzina dalam erti kata dan takrif zina yang disebut di dalam kitab-kitab Fiqh Islam. Ia hanya dianggap sebagai muqaddimah zina atau perdahuluan zina. Dalam kaedah fiqh Islam, “Apa-apa yang membawa kepada haram, hukumnya adalah haram jua”.

Sebagai akhirnya, selain dari membincangkan soal hukum, kita mesti jelas bahawa hukum Islam sentiasa ingin melahirkan keutuhan rumah tangga dan masyarakat. Kita mesti sedar dan berfikir samada tindakan oral seks ini benar-benar membawa sesuatu yang berharga buat keharmonian rumahtangga kita, dan apa pula kesannya kepada nafsu diri. Adakah ia semakin mampu dikawal atau semakin buas sebenarnya.

Kita bimbang, tindakan ini boleh membawa kepada keinginan nafsu yang semakin membara dan tidak terkawal sehingga membahayakan diri dan masyarakat di sekeliling kita disebabkan nafsu buas dan luar biasa yang sentiasa dilayan ini. Layanlah nafsu secara berpada-pada agar tidak ditawan olehnya kelak.


Baca Selanjutnya Hukum Menjilat Kemaluan Pasangan

.

Kantoi Curang


Kesian dengan abg oren kena tipu ngan awek dia...
KANTOI!!!! lu curang sama abg oren

Kredit to Awe700
Baca Selanjutnya Kantoi Curang

.

Masjid Muhammadi dan Badhri Razi (PIYA)

al-kisah seorang pemain bola sepak Kelantan, atau dalam bahasa politik komersialnya, The Red Warriors, pemain yang baru sahaja mendapat cap pertama bersama skuad kebangsaan Harimau Malaya menentang kelab Liga Inggeris, Chelsea,  juga seorang kapten di tengah padang Stadium Sultan Muhammad IV, al-kisah pemuda ini dengan kerja amalnya di luar kotak penalti. Tidak akan di paparkan oleh Sinar Harian mahupun Kosmo! melainkan The Kelantan Times. Suatu petang Ramadhan apabila matahari menanda Asar sudah mengetuk pintunya, maka bersolatlah seluruh manusia di dalamnya. Pernah juga terkadang itu melihat kelibatnya solat berjemaah Asar & Isya’, kerana dikatakan rumahnya berhampiran dari sini. Usai solat, terduduk ditangga sedang membelek-belek helaian nashkah al-Quran yang berada dalam genggaman, maka, secara kebetulan terlihat pula nama pemilik yang mewaqafkan al-Quran tersebut.Jika dilihat serampang dua mata, modus operandi-nya samalah seperti Frederic Kanoute, pemain kelahiran Mali yang berkelana di Sevilla, kelab La Primera Liga Sepanyol dengan kerja amalnya sebagai seorang Muslim. Kanoute telah membeli sebuah masjid untuk masyarakat di Sevilla untuk menyelamatkannya daripada ditutup, cerita Badhri Radzi tidaklah sehebat Kanoute, tapi ia cukup untuk membuka mata kita untuk beramal tidak kira siapa kita akan statusnya. Mohd Badhri Radzi atau Piya telah membeli puluhan naskhah al-Quran untuk diwaqafkan kepada jemaah Masjid Muhammadi Kota Bharu. Satu usaha yang baik dari seorang pemain bola sepak, bah kan seorang kapten contoh anak tempatan di atas padang. Namun, usahlah dinilai melalui sumbangan material semata-mata, apa yang nampak dimata tidak sama yang terbit dihati, kerana keihklasan dalam memberi itu lebih mulia dari material yang disumbangkan, samalah seperti 10 Sen yang ikhlas lebih baik dari 1 Ringgit yang riak. Tapi, Badhri Radzi : Seorang kapten contoh !

SUMBER : Kelantan Times

p/s : walaupun sudah pandang ke langit tp piya masih tengok ke tanah. jangan jadi mcm sesetengah permain yang lupa diri dan hanyut dengan dunia
Baca Selanjutnya Masjid Muhammadi dan Badhri Razi (PIYA)

.

Pakej Agen Topup AAmobile Promosi Akhir Tahun


JUAL TOPUP X BOLEH JADI KAYA , TAPI BANTU ANDA MANAMPUNG PERBELAJAAN YANG TINGGI. HARGA BARANG NAIK, tapi, GAJI ANDA Naik X?
JUAL TOPUP>dah free topup sendiri, topup family, boleh beli barang keperluan lain..
mengurangkan BEBAN keluanga anda..

¨ ¨ ¨ ¨¨/ )
¨ ¨ ¨ ¨ / /___
_____ / (____)
¨ ¨ ¨ ¨ ¨(____)
______¨(____)
¨ ¨ ¨ ¨\_(___)*\(^o^)/

Pakej Manager (MG) = RM30
CELCOM 5.00%, MAXIS 3.40%, DIGI 2.30%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan Assistant manager,master, Dealer, Agent,Retail, 1st Retail ,2rd Retail& 3rd Retail sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline secara real time.
Perkhidmatan topup 24 jam/365 hari

Pakej General Manager (MG) = RM50
CELCOM 5.25%, MAXIS 3.50%, DIGI 2.40%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan Manager, Assistant manager,master, Dealer, Agent,Retail, 1st Retail ,2rd Retail& 3rd Retail sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline secara real time.
Perkhidmatan topup 24 jam/365 hari

Untuk Mendaftar Sila Click Sini
Baca Selanjutnya Pakej Agen Topup AAmobile Promosi Akhir Tahun

.

Ibu Kahwin Anak( Ceritera Bodoh )

Syarat-Syarat Calon Isteri Menurut Islam

1. Bukan mahram dengan bakal suami.
2. Bakal isteri itu tentu orangnya, tidak sah perkahwinan kalau seorang bapa berkata: “Saya nikahkan awak dengan salah seorang daripada anak-anak perempuan saya”.Pendeknya mestilah ditentukan yang mana satu daripada anak-anaknya itu.
3. Bukan isteri orang dan bukan pula masih dalam iddah.
4. Benar-benar yang ia seorang perempuan – bukan khunsa.
5. Dengan rela hatinya bukan dipaksa-paksa kecuali bakal isteri itu masih gadis maka bapa atau datuk (bapa kepada bapa) boleh memaksanya berkahwin.

p/s rasa nak gi bunuh je 2 ekor nie
Baca Selanjutnya Ibu Kahwin Anak( Ceritera Bodoh )

.

Perempuan Bila Putus Cinta

ambik dengan pakcik google.tp cute la mak cik nie

perempuan mmg terkenal dengan hati lembut dan emo nya. tapi disebabkan putus cinta mereka boleh jadi gila dan sesekali bertindak di luar kawalan. kalau fakta di bawah salah sila beri pendapat anda1. Kalau perempuan mereka akan koyak gambar, kad besday, surat-surat cinta sehalus-halusnya.
2. Mereka akan makan banyak-banyak untuk hilangkan tension. Tak caya cuba tanya yang badan chubby-chubby tu " Anda putus Cinta ke?"...gurau je.
3. Mereka akan patahkan sim kad telefon dan beli sim kad yang baru.
4. Kadang-kadang sanggup campak handphone dekat dinding. Bekecainya hp itu seperti hancurnya hatinya.
5. Lebih pedih lagi bila ayat ko bengong, bodoh, b*bi pun keluar sebab marah. Ini yang jenis mulut tak makan saman.
6. Hantar lagu cinta tangkap leleh yang pernah menjadi lagu bersama kepada bekas kekasih agar menerimanya kembali.
7. Layan lagu jiwang yang sedih-sedih sambil air mata deras mengalir.Zaman sekarang pergi lepaskan tekanan dekat pusat Karaoke. Jangan ambik benda haram sudah!
8. Kalau tengah exam, repeated paper pun takpe sebab no mood for examination.
9. Jenis yang lagi best, sedih tak sampai 5 minit pun terus dapat yang lain. Almaklumlah dah pasang spare new bf awal-awal lagi.
10. Balik kampung jumpa mak bapak. Alasan balik cakap rindu pada keluarga padahal bawa diri sebenarnya.

p/s tapi kalau mmg la adik-adik putus cinta.xyah la buat mcm nie. dh org nk putus makna nya dia xsuka kat kita la tu. buat apa nak dikenang benda yang tidak pasti. LOVE IS SUCK WHEN YOU KNOW THE TRUTH
Baca Selanjutnya Perempuan Bila Putus Cinta

.

Ghaddar, Antwi Sertai Norshahrul Gempur Kubu Lawan Kelantan

Kelantan akhirnya menjumpai barisan pengempur impian untuk merobohkan benteng pertahanan pasukan lawan dalam saingan bola sepak tempatan dan antarabangsa pada musim hadapan.Berdasarkan maklumat yang diperoleh dari laman Facebook Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA), Tan Sri Annuar Musa, dijangkakan Danny Antwi dan Mohamed Ghaddar akan didaftarkan selaku pemain import seperti yang diperuntukkan FAM dalam saingan Liga Super.

Kedua-dua pemain tersebut akan melengkapkan barisan depan Kelantan bersama pemain paling bernilai negara ketika ini yang juga penjaring kedua terbanyak Liga Super 2011, Norshahrul Idlan Talaha.

Melihat pada kualiti yang dimiliki oleh ketiga-tiga pemain, kredibiliti mereka merupakan yang terbaik pernah dimiliki Kelantan sejak zaman Marco - Hashim, Azlan - Suriya dan Mohammadou Mustapha - Nizad Ayub/Ramzul Zahini.

Danny sudah membuktikan sentuhan berbisa dengan deretan jaringan sempena pra musim manakala Mohamad Ghaddar beraksi cemerlang termasuk menjaringkan gol pertama dalam penampilan pertama dengan The Red Warrios di Paroi.

Kehebatan Norshahrul Idlan tidak perlu dipersoalkan lagi dimana ketajaman dan naluri pembunuh didepan gawang memang sudah diakui sehingga di peringkat Asia.

Segalanya masih awal tetapi jika mereka benar-benar digandingkan bersama pada musim hadapan, Kelantan bakal menggerunkan barisan pertahanan lawan dengan corak penyerangan tiga serangkai dibantu "midfield" berkelas tinggi. -RedsfcNews-
Baca Selanjutnya Ghaddar, Antwi Sertai Norshahrul Gempur Kubu Lawan Kelantan

.

Biografi Maria Ozawa aka Miyabi


Maria Ozawa adalah warga negara Jepun yang lahir di Hokaido 8 Januari 1986

Ozawa mengalami pengalaman seksual pertamanya pada usia 13 tahun dan mempelajari 48 posisi seksual dari buku yang ia beli sendiri. dia pertama kali melihat AV (Film Dewasa) dengan melihat beberapa rekaman video yang dimiliki saudara laki-lakinya. Seperti idola pornografi lainnya, Tina Yuzuki dan Anna Ohura, Maria Ozawa memiliki ras campuran. Ibunya adalah orang Jepang dan ayahnya orang Kanada Perancis.


Di S1, Ozawa secara teratur muncul dalam video bulanan sampai Februari 2007. Ozawa juga ikut berpartisipasi dalam beberapa video kompilasi S1, termasuk video kontestan "AV Open 2006", sebuah pameran kompetisi di antara studio pornografi Jepang yang menentukan studio mana yang memiliki omset penjualan paling tinggi. Video Hyper – Barely There Mosaic (ハイパーギリギリモザイク) yang menghadirkan Maria Ozawa, di antara beberapa idola AV lainnya seperti, Sora Aoi, Yua Aida, Yuma Asami, dan Rin Aoki memenangkan juara pertama.


Maria Ozawa mengakhiri kontrak dengan S1 pada awal 2007. Bersama dengan Rin Suzuka, Reina Matsushima dan Rin Aoki, mereka kemudian pindah ke perusahaan baru yaitu, Dasdas (DAS). Pada 25 April 2007, Dasdas mengedarkan beberapa video pertama perusahaan tersebut, di antaranya menghadirkan Maria Ozawa. Video-video Dasdas menampilkan adegan pemerkosaan, creampie, urolagnia, enema, dan penyiksaan fisik, tema yang sangat berbeda dari video S1nya.

Pada akhir 2007, ia menandatangani kontrak (tidak eksklusif) dengan Attackers' (アタッカーズ), sebuah studio AV yang memiliki spesialisasi pada tema pornografi perkosaan. Pada Juni 2008 ia berpindah studio sekali lagi, berpindah ke studio baru yaitu Ranmaru yang meluncurkan videonya dengan studio tersebut pada 19 Juli 2008. Pada pertengahan 2008 Maria Ozawa melakukan beberapa variasi video dari produser yang berbeda termasuk video lesb*annya yang pertama (W Cast Premium Lesbian) untuk LADYXLADY, sebuah divisi dari studio pornografi Jepang Soft on Demand. dia akhir September 2008 Maria Ozawa mengeluarkan AV pertamanya yang benar-benar tanpa mozaic atau dengan kata lain tanpa sensor, dengan judul Tora-Tora Platinum 49.


Selain dalam video dewasa, ia juga tampil pada film-film V-Cinema, sebuah buku foto dan beberapa video glamor ("gravure"). Ia juga pernah tampil dalam MTV Jepang, dan di Grup hip hop Yokohama DS455's untuk lagu Summer Time in the D.S.C.

Ketertarikan Maria Ozawa Pada Industri Film Dewasa
Pada sebuah wawancara tahun 2007, Ozawa menyatakan bahwa ketertarikannya pada industri film dewasa tetap tinggi, dan dalam lemari videonya hanya terdapat film dewasa saja. Ia mendapat hidup yang layak dari industri ini, tinggal di sebuah apartemen mewah dengan sewa per bulan US$1.682, dan Ozawa mendapat penerimaan minimal $8.000 per bulan.


Walaupun begitu, ia mengatakan bahwa ia akan berhenti dari industri AV jika ia terpaksa untuk melakukan hal lain, Ozawa juga mencegah teman-temannya agar tidak bekerja pada Industri AV. Keluarga Ozawa dan temannya sangat menentang dan tidak setuju dengan profesinya.


Ketika Ozawa membawa beberapa video AVnya untuk ditunjukkan pada orangtuanya, mereka menolak untuk menontonnya dan mengusirnya keluar dari rumah.


Baca Selanjutnya Biografi Maria Ozawa aka Miyabi

.

Failure Proposal - End This Way


Failure Proposal – End This Way

So I don’t know what’s going up here,
After all that we’ve been through,
I just can’t make up my mind,

Where were you,
When time needs,
You give yourself out to this,
Now I know that you,are unreal.

You’re not a part of this 3x

Chorus :
The laughter, the anger,
Is what we are after,
Without you,we’re not gonna loose,
The memories,that we pull through,
Is gonna end this way,
But we are not backing up again.

Hey come on here this one,
This is the last word for you,
Applause for all the things you’ve did,
Well it don’t mean a thing,
And this time,continue,
With all my voices out of reach,
I’m back on my feet! Yeahhh!

You’re not a part of this 3x

*Chorus*

This time I’m not goanna loose to u,

Without this song,
And I cried

*Chorus*


Check this out Failure Proposal - End This Way

Mp3 For Download


Baca Selanjutnya Failure Proposal - End This Way

.

Gambar : Pertunangan Chef Rez dan Ana Dahlia
By aleeyastudio at 2011-10-05
Photographer :Anuar, Hafis
Make up: Sazlees Bridal Gallery
Email:aleeya_iena@yahoo.com
Tel no:019-5786651/019-5503980
fb:AleeyaStudio WeddingPhotographer

Baca Selanjutnya Gambar : Pertunangan Chef Rez dan Ana Dahlia

.